szülész nőgyógyász Tatán

Tranquility szűrőteszt


TESZTEK
Új korszerű tesztek a Genomától, a CryoSave anyavállalatának, az Esperite N.V.prediktív orvoslás területén életre hívott üzletágától. A Genoma genetikai analízisre, diagnosztizálásra és tanácsadásra specializálódott svájci egészségügyi szolgáltató vállalat, amely az iparág legjobb partnereivel dolgozik együtt tesztjeinek kiváló minősége és teljesítménye érdekében.

Tranquility®
A Tranquility egy kockázatmentes szülés előtti tájékoztató teszt kismamák számára. A teszt a terhesség korai szakaszában, az édesanya véréből képes a Down-szindróma és más kromoszóma-rendellenességek kimutatására.

BIZTONSÁGOS: A teszt anyai vérmintát vizsgál.
ÁTFOGÓ: 21-es (Down-szindróma), 18-as (Edwards-szindróma), 13-as(Patau-szindróma) triszómia (CE-IVD hitelesítéssel) • Nemi kromoszómák számbeli eltérése • Mikrodeléciók • A magzat nemének meghatározása (Jogszabályok keretei között).
PONTOS: Magas szenzitivitás és specificitás • Magzati eredetű DNS számítása • Svájci minőség
KORAI: Már a várandósság 10. hetétől (ikerterhesség esetén a 12. héttől).
KÉNYELMES: A vérvétel elvégezhető itt helyszínen Tatán a rendelőnkben.
GYORS: A minta genfi laboratóriumunkba történő beérkezéstől számított 5-7 munkanappal a minta laboratóriumba érkezésétől számítva megérkezik (kivéve ha további elemzésre van szükség).


A TRANQUILTY A LEGINKÁBB MEGBÍZHATÓ MEGOLDÁSOK EGYIKE:
100% Biztonság, Magas Szenzitivitás > 99.9%, Magas Specificitás> 99.9%

Magas Szenzitivitás > 99.9%

Ez mutatja a Tranquility teszt tévesen negatív eredmény elkerülésére való képességét. A tévesen negatív eredmény azt jelenti, hogy a teszt negatív eredményt mutat (nincs rendellenesség), holott valójában a magzat hordozza a betegséget.

Magas Specificitás> 99.9%
Ez mutatja a Tranquility teszt tévesen pozitív eredmény elkerülésére való képességét. A tévesen pozitív eredmény vezethet egy feleslegesen elvégzett amniocentézishez, holott valójában a magzattal nincs probléma.

Kérjük, konzultálj az orvosoddal mielőtt döntést hozol arról, hogy a Tranquility megfelel-e számodra.

További információ a tesztről:Fedezze fel a Genoma Tranquility szolgáltatásait
Hívd szakértőnket: +36 20 460 1499
szülész nőgyógyász Tatán
fogászat Tata