Teljeskörű nőgyógyászati szűrővizsgálat

Menstruációs vérzészavar okának felderítése, fájdalom mérséklése, meddőségi diagnózis, endometriózis, mióma (méhtest polyp) vizsgálat, kezelése, szükség esetén műtét.
Teljeskörű nőgyógyászati szűrővizsgálat

A nők napjaink úttörői az egészésges életmód és az egészség megőrzés mozgalmai terén. Példamutató hölgyek sokasága emeli fel hangját azért, hogy a lappangó problémák időben való észrevétele, jelentősen javítja a teljes felgyógyulás esélyét.

Ezért sok esetben ma már nem kell hangsúlyoznunk, hogy milyen fontos az egészéges állapot fenntartásához a folyamatos önellenőrzés, a nőgyógyászati szűrések rendszeressége és az odafigyelés a szervezetünk jelzéseire, annak helyes működésére.

Mindezek mellett fontos szem előtt tartani, hogy rendszeres tájékoztatások, médiafelhívások sokat segítenek a tudatos viselkedésben, de folyamatosan nőnek fel közöttünk új generációk, akikkel meg kell osztani ezeket a hasznos tanácsokat.

Az önvizsgálaton túl vannak olyan területek is, ahol a szaksegítség és a modern technika által kínált eszközök és megoldások tudnak csak megbízható eredményt hozni.

Teljes körű nőgyógyászati szűrővizsgálatainkat minden korosztály számára kiemelt fontossággal, meghatározott rendszerességgel ajáljuk!

Rendelőnkben komplex nőgyógyászati szűrést végzünk, amely tartlamazza a manuális, ultrahangos, kolposzkópos, cytológiai és emlő vizsgálatot. Az eredmények rövid időn belül, pár nap alatt elkészülnek.

Kihelyezett szűrések: Vállalatok női dolgozóinak részére, helyszíni szűrővizsgálatot is meg tudunk valósítani.

További Nőgyógyászati szolgáltatások

Segíthetek valamiben?

Szülészeti, nőgyógyászati megbetegedésével és tüneteivel kapcsolatban bátran forduljon hozzám!