Fotona Intimlézeres kezelések

Csúcstechnológiás, forradalmi kezelésekkel állunk rendelkezésére a legmodernebb és leghatékonyabb orvostechnikai gépekkel felszerelten.
Fotona Intimlézeres kezelések

HÜVELYSZŰKÍTÉS - IntimaLaseTM

Szülést követően, illetve a kor előrehaladtával a hüvely kitágul, és szövetei veszítenek rugalmasságukból. Ez különböző esztétikai problémákat, diszkomfort érzetet, illetve nem teljes szexuális életet okozhat. Ennek kezelésére, illetve megelőzésére nyújt hatékony megoldást az IntimaLaseTM intimlézeres kezelés, amelynek eredményeként a kollagénrostok újraképződnek, megerősödnek - ezáltal elősegítve a gondok megszüntetését, illetve csökkentését.

Az IntimaLaseTM intimlézeres kezelés egy egyedi, szabadalmaztatott, biztonságos és fájdalommentes Er:YAG intimlézeres eljárás, amely nem igényli a műtétek előtti előkészületeket (nem plasztika!), és a kezelés után a páciens azonnal visszatérhet a mindennapi élethez.

INKONTINENCIA KEZELÉSE - IncontiLaseTM lézerterápia

A vizelettartási gondok - stressz inkontinencia és kevert inkontinencia - sok nőnél okoznak kellemetlenségeket és egészségügyi problémákat. Ezek leginkább tüsszentés, köhögés, nevetés esetén, ill. sportolás vagy egyéb fizikai terhelés alatt jelentkeznek. A vizelet inkontinencia bármely életkorban kialakulhat, azonban a kor előrehaladtával és szülést követően egyre gyakoribbak a tünetek előfordulása. Ennek kezelésére nyújt hatékony megoldást az IncontiLaseTM intimlézeres kezelés, amelynek eredményeként a kollagénrostok újraképződnek és megerősödnek, ezáltal csökkentik, illetve megszüntetik a problémát.

A kezelés legkiemelkedőbb előnye, hogy metszés- és gyakorlatilag fájdalommentes (nem plasztika!), emellett szövetkárosodás, vágás, vérzés és varrat nélküli eljárás. A gyógyulási idő rendkívül rövid, mely időszakban nincs szükség fájdalomcsillapításra, vagy antibiotikum kezelésre.

HÜVELYSZÁRAZSÁG KEZELÉSÉRE - RenovaLaseTM

A RenovaLaseTM egy szabadalmaztatott, non-invazív Er:YAG lézerterápiás, hormonmentes eljárás, amellyel a változókori hüvelyproblémák - a hüvelyfal elvékonyodásával járó viszkető és égető érzés, hüvelyszárazság és az ezzel járó fájdalmas együttlétek, visszatérő fertőzések és vérezgetések - hormonmentesen, hatékonyan kezelhetőek.

A lézeres terápia után a hüvelyfal visszavastagodik eredeti állapotára. A tanulmányok szerint a hüvelyszárazság csaknem teljesen megszűnik, ami a fenti panaszokért jelentős mértékben felelős. A hüvelyfal újra rugalmassá válik, így a fenti panaszok megszűnnek és ismét élvezhetővé válnak az intim együttlétek.

KISAJAK FIATALÍTÁS

A kor előrehaladtával és a szülést követően a hüvely és a kisajak szövetei veszítenek rugalmasságukból, amely különböző esztétikai problémát és kellemetlenséget okozhat, illetve zavaró hatással lehet a szexuális életre is, és a nők önértékelésére.

Ennek kezelésére megoldás a kisajak fiatalítás intimlézer kezelés, amelynek eredményeként a kisajkak feszesebbek és újra fiatalosan rózsaszínűek lesznek.

További Nőgyógyászati szolgáltatások

Segíthetek valamiben?

Szülészeti, nőgyógyászati megbetegedésével és tüneteivel kapcsolatban bátran forduljon hozzám!