szülész nőgyógyász Tatán

4D ultrahang ( babamozi )


A leendő édesanyák számára az egyik legfontosabb és legizgalmasabb életszakasz a várandósság 9 hónapja. Ebben a meghatározó magzatfejlődési időszakban már az édesapák felelősségtudata és törődése is kialakul a születendő gyermek, a család iránt. Szülőként ösztönszerű érzés a gyermek önfeledt féltése és óvása. A szülők szeretnének úgy vigyázni babájukra, mint a szemük világára.

A modern technikai eszközök segítségével a magzatfejlődés már a terhesség korai szakaszától kezdve nyomonkövethető.

Rendelőnkben egy nagyfelbontású készülékkel végezzük a méhen belüli fejlődés során szükséges vizsgálatokat. A négydimenziós ultrahang által biztosított képalkotás az eddigi legpontosabb ábrázolást teszi lehetővé. Az eljárással számos rendellenesség kiszűrhető és a 20. héttől már a gyermek nemének megállapítása is megtörténhet. A megszerzett élményről színes képeket és felvételt is tudunk készíteni.

A várandósság szakaszaiban lehetőség van a magzat méreteinek, fejlődési ütemének, helyzetének megállapítására és a fejlődési rendellenességek szűrésére. A fontosabb méh és magzati erek áramlásának vizsgálatára, ez a flowmetria.

A vizsgálat során készített felvételek megvásárolhatóak!


4D árlista


- Ultrahangos vizsgálat díja (DVD-vel): 18.000 Ft
- Ultrahangos vizsgálat díja iker terhesség esetén: 23.000 Ft
- Színes laminált fotó ( A5-ös méretben ): 2.000 Ft/db
szülész nőgyógyász Tatán
fogászat Tata